QFD - nástroj simultánního inženýrství - Mašín, Ivan
QFD (Quality Function Deployment) - nástroj simultánneho inžinierstva. Štruktúrovaná metóda - využíva princípy tzv. korelačných matíc - umožňuje rozpracovať zákazníkove potreby na technické charakteristiky výrobkov. Princíp metódy QFD. Osem krokov zostrojenia úvodnej matice. Výhody metódy QFD.