Reputace, jméno, image - Umlaufová, M.
Čo robia české firmy pre svoje dobré meno, aj ako mu škodia. Adresáti úsilia o dobré meno firmy: zákazníci, dodávatelia výrobkov a služieb, pracovníci firmy, konkurencia, banky, štátna správa, verejnosť. Spôsoby a nástroje: výrobky a služby, informácie, forma, firemná kultúra. Podnikateľská etika - pilier dobrého mena každej firmy.