Hospodárske oživenie čiastočne rozhýbalo nevyužité kapacity v chemickom a farmaceutickom priemysle - Prosnan, Jozef
Rast výroby, odbytu, vývozu, ako aj zisku podnikov chemického a farmaceutického priemyslu SR. Spoločné podniky - predmet činnosti, partneri. Efektívnejšie spracovanie ropy. Podrobnejšie o výsledkoch podnikov: Slovnaft, a.s. Bratislava, Matador, a.s. Púchov, Chemlon, a.s. Humenné, Duslo, a.s. Šaľa, Chemosvit, a.s. Svit, Chemolak, a.s. Smolenice, Istrochem, š.p. Bratislava, Chemko, š.p. Strážske.