Koncern s miliardovou ambíciou - Hrinko, P.
Bývalý prezident VSŽ, a.s., Ing. Július Tóth o hospodárskych výsledkoch VSŽ v r. 1994, predpoklad na r. 1995. Vzťah VSŽ k ekonomike Slovenska, postavenie v medzinárodnom meradle. Vzťahy medzi dcérskymi a vnukovskými spoločnosťami.