S košeľami do sveta Práca v mzde - súčasnosť našich odevných fabrík - Majerko, J.
Situácia v textilnom a odevnom priemysle na Slovensku. Výrobca pánskych košieľ, dámskej bielizne, konfekcie Zornica, š.p. Bánovce na Bebravou. Ročná produkcia podniku, objem výroby, spolupráca so zahraničnými partnermi, domáci trh a vývoz. Spolupráca podniku so súkromnými podnikateľmi.