Programové produkty pro podporu rozhodování - Lacko, Branislav
Účel a ciele počítačovej podpory rozhodovacieho procesu. Prostriedky počítačovej podpory rozhodovania. Využívanie informačných a databázových prostriedkov. Počítačové siete. Súčasná situácia v ČR. Používaná výpočtová technika.