Krajinné plánovanie v Rakúsku - Drdoš, J.
Krajinné plánovanie a jeho hierarchické dimenzie (na úrovni sídla, regiónu) v Rakúsku. Obnova obcí, revitalizácia mestských sídiel a zvýšenie atraktívnosti sídiel pre cestovný ruch. Rámcový krajinný plán regiónu. Ekologická rehabilitácia regiónu. Možnosti slovensko-rakúskej spolupráce v krajinnom plánovaní.