Marketingový manažment výskumu. 2 Delenie výskumu na "čistý" a "aplikovaný" nemá v priemysle zmysel - Jemala, Ľubomír
Riadenie výskumu v priemysle. Neopodstatnenosť delenia výskumu v priemysle na základný a aplikovaný. Príklady výskumnej politiky vyspelých krajín. Meranie výskumu. Využitie poznatkov. Zabezpečenie funkčnosti a stabilizácie vedeckovýskumnej základne v programovom vyhlásení vlády SR.