Sociální problémy evropského severu Severská spolupráce na poli lidských práv, trhu práce a sociálních práv - Hansen, L.Ch
Priority v severskej spolupráci. Forma spolupráce. Severský model - charakteristika. Občianske práva. Európske systémy sociálnej podpory. Politika na pracovnom trhu. Sociálna a zdravotná politika. Politika rovnoprávnosti medzi pohlaviami. Diskusia o podpornej sociálnej politike.