Kroky ke kvalitním výsledkům české státní statistické služby. 2 - Jílek, Josef
Interpretácia indexov priemyslovej výroby. Štruktúra publikačného systému Českého štatistického úradu v r. 1995. Strednodobý program transformácie českej štátnej štatistickej služby.