Konkurenčné výhody v marketingovej koncepcii trhových služieb - Lesáková, Ľubica
Špecifiká konkurenčnej výhody v marketingu trhových služieb. Dosahovanie odlišnosti v ponuke trhových služieb. Kvalita trhových služieb ako konkurenčná výhoda. Špecifiká produktivity práce v trhových službách.