Příliv zahraničního kapitálu do ČR a jeho měnové aspekty - Vojtíšek, Petr
Skúsenosti krajín Ázie a Latinskej Ameriky s prílevom kapitálu. Prílev zahraničného kapitálu do ČR. Hlavné položky dlhodobého finančného kapitálu. Menové aspekty prílevu zahraničného kapitálu. Opatrenia ku zníženiu dynamiky rastu peňažnej zásoby v ČR. Opatrenia k obmedzeniu prílevu kapitálu. Obmedzenie domácej úverovej emisie.