Počítačové spracovanie investičného rozhodovania - Marček, Dušan
Finančnému rozhodnutiu predchádza množstvo analytickej práce - potreba využiť výpočtovú techniku. Koncepcia počítačového spracovania agendy súvisiacej s investičnými rozhodnutiami. Program Investičné rozhodovanie. Štruktúra programu a opis jeho funkcie. (Program vyvinutý na VŠDS Žilina).