Rozdělení majetku ČSFR - Mervart, J.
Vymedzenie spoločného majetku ČSFR v r. 1992. Legislatívna úprava delenia majetku pre dve nástupnícke republiky - Česko a Slovensko. Štátne finančné aktíva a pasíva ČSFR a ich prerozdelenie. Rozdelenie aktív a pasív SBČS Českej národnej banke a Národnej banke Slovenska.