Celní unie mezi Českou republikou a Slovenskou republikou - Soukup, P.
Colná únia medzi Českou republikou a Slovenskou republikou. Motívy vzniku colnej únie. Ciele a zásady colnej únie. Vzájomné záväzky zmluvných partnerov. Orgány colnej únie. Problémy, ktoré vyplývajú zo zmluvy. Skúsenosti z praktického fungovania colnej únie. Vývoj vzájomného obchodu medzi Českom a Slovenskom.