Analýza závislosti peněžních příjmů a výdajů obyvatelstva a vybraných makroekonomických ukazatelů v ČR - Murárik, R.
Vývoj peňažných príjmov a výdavkov obyvateľstva v r. 1989-1993. Závislosť celkových peňažných príjmov obyvateľstva a celkových peňažných výdavkov. Závislosť z príjmov miezd a celkových peňažných výdavkov obyvateľstva. Závislosť spotreby domácností a výdavkov obyvateľstva. Praktické využitie poznatkov tejto analýzy.