Príjmy - dimenzie, stav a vývoj - Leitmanová, Ivana
Dve dimenzie vývoja príjmov: 1. vývoj nominálnych a reálnych príjmov, 2. vývoj príjmov a ekonomickej efektívnosti. Porovnanie vývoja cien, životných nákladov a miezd. Medziregionálne porovnanie vývoja miezd a vývoja miery nezamestnanosti v 1.polroku 1994 oproti roku 1993. Hrubé príjmy a výdavky na osobu podľa typu domácnosti v r. 1993 a 1994. Štatistické údaje.