Hrozí nám chudoba? - Večerník, Jiří
Problém chudoby v Českej republike. Porovnanie s chudobou v niektorých európskych krajinách. Varianty pre určovanie hranice chudoby. Charakteristika chudobných. Príčiny chudoby.