Príjmy rastú, spokojnosť klesá Očakávania britských rodín predstihujú realitu - Hanáček, Juraj
Niektoré výsledky z výročnej správy britskej vlády Social Trends (trendy v sociálnej oblasti) a porovnanie s výsledkami z roku 1970, keď bola správa uverejnená prvý raz. Príjmy a výdavky britských domácností. Vybavenie domácností. Priemerné reálne príjmy. Prieskum verejnej mienky o spokojnosti obyvateľov V. Británie. Rozdiely v sociálnej oblasti, blahobyt na jednej strane, nárast neistoty u tých, ktorí sa nachádzajú medzi obomi skupinami obyvateľstva.