Dôležitý faktor: sociálny kapitál Problematika ľudských zdrojov si vyžaduje väčšiu pozornosť - Piršel, D.
Sociálny kapitál ako rozhodujúci faktor úspechu. Čo by mal obsahovať organizačný poriadok z pohľadu dobrého personálneho manažmentu. Význam organizačnej kultúry. Indikátory, ktoré charakterizujú zdravú organizačnú štruktúru. Indikátory bonity. Pracovná motivácia, štýly vedenia. Práca v oblasti ľudských zdrojov.