Metóda produktívneho využitia pracovníkov - Krausová, Alena
Funkčne hodnotový prístup - základ metódy produktívneho využitia pracovníkov (PVP). Zjednodušená charakteristika funkčne hodnotového prístupu. Snaha o plné produktívne využitie pracovníkov. Rozdelenie pracovných miest do troch typov funkcií podľa prevládajúcej činnosti. Motivácia pracovníkov. Problematika merania aktivity pracovníkov.