Problémy kolektívneho pracovného práva a ich riešenia 2. - Vladárová, Marta
Absencia sociálneho partnera na kolektívne vyjednávanie. Pluralita subjektov v participácii (zástupcovia odborov + zástupcovia zamestnancov podniku, ktorí nie sú organizovaní v odboroch). Právna sila kolektívnej zmluvy. Princípy reformy kolektívnych pracovných vzťahov.