Úspech spočíva v ľuďoch - výber pracovníkov do riadiacich a iných dôležitých funkcií - Krausová, Alena
Dobrá odborná kvalifikácia nie je v súčasnosti dostatočnou zárukou úspešného riadenia. Potreba zohľadnenia odborných, organizačných a psychologických hľadísk. Predpoklady a vlastnosti dobrého manažéra. Konkurz - osvedčená forma výberu pracovníkov.