Riešenie mzdovej regulácie a stimulácie - Krausová, Alena
Charakteristika mzdy. Problematika "spravodlivej" mzdy. Podnecovanie zamestnancov - stimulácia a motivácia. Stimuly - finančné, hmotné a morálne. Mzdová regulácia a stimulácia.