Situácia na trhu práce - Komínková, E.
Charakteristika a vývoj vybraných makroekonomických ukazovateľov roku 1994. Vývoj a štruktúra obyvateľstva a jej vplyv na zamestnanosť roku 1994 (demografický vývoj obyvateľstva, vekové zloženie obyvateľstva). Vývoj a štruktúra zamestnanosti r.1994. Vývoj a štruktúra nezamestnanosti r.1994. Miera nezamestnanosti.