Utváření trhu práce a perspektivy zaměstnání v České republice - Večerník, Jiří
Transformácia politického a ekonomického systému v stredovýchodnej Európe priviedla trh práce späť na ekonomickú, sociálnu a politickú platformu. Problematika práce v minulosti a jej perspektívy. Nadmerná zamestnanosť a nezamestnanosť. Využitie práce: ľudský kapitál a podnikanie. Vzdelanie a rekvalifikácia. Sociálna klíma a postoje k trhu práce, ľudskému kapitálu a podnikaniu.