Vývoj zamestnanosti a miezd v SR v roku 1994 - Záhorská, M.
Vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti v r.1994 na Slovensku. Vývoj priemernej mesačnej nominálnej mzdy. Počty pracovníkov a priemerné mesačné mzdy podľa odvetví ekonomickej činnosti v národnom hospodárstve SR.