Vývoj zamestnanosti a miezd v SR za 1.polrok 1994 - Záhorská, M.
Presun pracovníkov zo štátnych podnikov do súkromného podnikania. Najdynamickejší rozvoj malých podnikov (do 24 pracovníkov). Miera nezamestnanosti, mzdy v 1.polroku 1994. Štatistické údaje.