Vývoj zamestnanosti a miezd v SR za 1.štvrťrok 1994 - Hlad, František
Pokles zamestnanosti v hospodárstve SR v 1.štvrťroku 1994. Najdynamickejší rozvoj malých podnikov (do 24 pracovníkov) v 1.štvrťroku 1994. Počty pracovníkov a priemerné mesačné mzdy podľa odvetví ekonomickej činnosti za 1.štvrťrok 1994 v Slovenskej republike. Štatistické údaje.