Problém dlhodobej nezamestnanosti v SR a vo svete - Rievajová, Eva
Dlhodobá nezamestnanosť na Slovensku. Dlhodobá nezamestnanosť v niektorých krajinách sveta. Dĺžka trvania nezamestnanosti. Uchádzači o zamestnanie. Ekonomický a psychický problém dlhodobo nezamestnaných. Riešenie problematiky dlhodobej nezamestnanosti.