Fond zamestnanosti Od februárovej splátky -za mesiac január- sa mení spôsob platby
Úlohy Fondu zamestnanosti SR ako verejnoprávnej inštitúcie. Orgány Fondu. Príjmy Fondu. Určenie výšky príspevku. Vymeriavací základ. Platenie príspevku. Samostatne zárobkovo činné a spolupracujúce osoby. Výpočet príspevku do Fondu zamestnanosti.