Společný rozpočet Evropské unie, resp. ES - Mervart, J.
Vznik a vývoj spoločného rozpočtu ES. Pravidlá a procedúry zostavenia spoločného rozpočtu. Výdavky a príjmy spoločného rozpočtu ES. Vzťah spoločného rozpočtu k verejným rozpočtom členských štátov.