Státní rozpočet v roce 1993 a 1994 a střednědobá strategie rozpočtové politiky do roku 2000 - Havel, M.
Hlavné výsledky rozpočtového hospodárenia v r. 1993. Štátny rozpočet na r. 1994. Stratégia rozpočtovej politiky do r. 2000.