Analýza působení standardních daňových úlev fyzických osob a inflace v letech 1993-1995 - Kinkor, Jiří
Porovnanie efektov úľav od r. 1993, kedy bol zavedený nový daňový systém, až po zámery vlády pre r.1995. Pôsobenie zmien úľav v inflačnom prostredí sa sleduje na vývoji reálnej efektívnej podpory poskytovanej poplatníkom dane z príjmu a na vývoji daňového zaťaženia touto daňou.