Ekologické daně v zemích OECD - Tichá, M.
Možnosť využívania daní ako súčasti integrovanej politiky ochrany životného prostredia v krajinách OECD. Ekologické poplatky: dane z CO2, dane na pohonné hmoty, dane za motorové vozidlá atď.