Bankovní systém financování investic: poučení z poválečných zkušeností Německa - Edwards, J.
Výhody nemeckého systému financovania investícií (voľné finančné prostriedky sa poskytujú investorom, ktorí majú pre ne produktívnejšie využitie). Financie a organizácia firiem v Nemecku. Implikácia pre systém financovania investícií v Českej republike.