Bankový marketing. 2 Banky sú viac ako prosté predajne peňazí - Kita, Jaroslav
Význam finančnej reklamy pre banky. Rozdiel medzi finančnou a obchodnou reklamou. Prvky marketingového prístupu banky. Komunikačná politika banky. Priama komunikácia ako technika prístupu ku klientovi - tri základné formy.