Centrální bankovnictví. 2 - Revenda, Zbyněk
Banková regulácia a dohľad. Hlavné problémy v ČR. Samostatnosť centrálnej banky. Nutnosť existencie centrálnej banky v trhovej ekonomike. Teória slobodného bankovníctva a súkromných peňazí. Príklady z USA a Škótska. Súčasný vývoj centrálneho bankovníctva.