Co to jsou čipové karty - Juřík, Pavel
Platobné karty s magnetickým prúžkom už nemajú perspektívu ďalšieho rozvoja. Na rad prichádzajú tzv. čipové karty. Niekoľko druhov: pamäťové, logické, mikroprocesorové. Hlavné výhody čipových kariet. Vyššia bezpečnosť transakcií. Multiaplikačné využitie. Situácia v ČR.