Premeny bankových veličín - Gabriel, J.
Prezident VÚB, a.s. Bratislava Ing. Ján Gabriel o zámeroch v bankovej stratégii, smerovaní k parametrom zodpovedajúcim medzinárodnému štandardu vo sfére bankových služieb. Produkty VÚB, kompetencie na rozličných stupňoch riadenia.