Srovnání bankovních sektorů Rakouska a České republiky - Babouček, I.
Porovnanie bankových sektorov Rakúska a ČR. Veľkosť bankového sektora. Počet a typy bánk. Hustota siete a podiel 10 najväčších bánk na bilančnej sume bankového sektora. Veľké, stredné a malé banky. Štruktúra aktív a pasív bankových sektorov. Náklady, výnosy a ziskovosť.