Všetko je otázkou času Bankové služby sa rozširujú a zdokonaľujú - Krištofičová, Dagmar
Situácia v poskytovaní služieb v bankách. Bankové služby - bankomat, homebanking, motorbanka - účelové systémy pre zákazníka. Ľudová banka v Bratislave, poskytuje služby, ktoré iné banky nemajú, ide prvú motorbanku v krajinách strednej Európy. Praktické využívanie tejto služby. Výhody elektronického spojenia s bankou. Zriaďovanie systémov homebanking alebo telebanking - výhody pre klientov. Postupné zapájanie všetkých bánk do systému on line, prepojenie siete bankomatov.