Na kúpu bytu primálo, na obnovu postačí Sen o vlastnom dome nesplní ani štátna prémia, stavebný úver a pravidelné mesačné vklady do stavebných sporiteľní - Krištofičová, Dagmar
Hodnotenie úrovne bývania na Slovensku. Stavebné sporiteľne ako podpora riešenia bytových problémov obyvateľstva. Prvá stavebná sporiteľňa a VÚB Wüstenrot, sporiteľne so zahraničnou kapitálovou účasťou na Slovensku. Podmienky oboch sporiteľní pre získanie stavebných úverov. Poskytovanie stavebného úveru. Význam stavebného sporenia.