Podnikanie s peniazmi vyžaduje obozretnosť - Škvrndová, M.
Riaditeľka úseku riadenia likvidity Slovenskej sporiteľne, a.s. Bratislava (SLSP) o zásadných zmenách v činnosti bánk, opatreniach NBS v SLSP, o ochrane pred rizikami možných strát. Požiadavka kapitálovej primeranosti bánk a jej účel, faktory, ktoré ju ovplyvňujú. Opatrenia NBS o úverovej angažovanosti. Regulácia menových pozícií bánk.