Měnová politika a měnový vývoj v 1. pololetí 1994
Základný cieľ menovej politiky ČNB na r. 1994 - zaistenie vnútornej a vonkajšej stability meny. Vývoj peňažných agregátov. Úvery. Platobná bilancia v konvertibilných menách. Peňažný trh. Kapitálový trh. Medzibankový devízový trh.