Firmy a kapitálový trh
Z obsahu pravidelnej prílohy: Svet firiem očami českých a slovenských médií. Kapitálový trh na Slovensku a v strednej Európe. RM-Systém Slovakia. Privatizácia v SR v r.1991-1994. Komodity na svetových trhoch.