Firmy a kapitálový trh
Z obsahu pravidelnej prílohy: Svet firiem očami slovenských a českých médií. Kapitálový trh v ČR. Krach najstaršej britskej investičnej banky Baring Brothers. Kapitálové trhy v strednej a východnej Európe. FNM SR. RM-Systém Slovakia, február-marec. Investičné fondy. Komodity na svetových trhoch.