Kapitálový trh SR so zreteľom na poslanie a činnosť BCP v Bratislave - Sásik, M.
Nevyhnutnou súčasťou transformačného procesu je existencia kapitálového trhu. Vznik Burzy cenných papierov v Bratislave (BCPB) v r. 1991. Pravidlá pre členstvo v BCPB. Obchodovanie s cennými papierami na BCPB. Informácie o cenných papieroch a emitentoch. Ciele rozvoja kapitálového trhu SR.