Konstrukce burzovních indexů pomocí modelu oceňování kapitálových aktiv. 1 - Brada, J.
Význam modelu oceňovania kapitálových aktív. Základné pojmy teórie portfolia, výnos a riziko finančného aktíva. Model oceňovania kapitálových aktív. Model oceňovania kapitálových aktív v tvare priamky trhu cenných papierov (SML - security market line). Rozhodovanie o kúpe a predaji aktíva na základe SML. (Dokončenie v č. 3/95).