Možnosti využití finančních derivativů na českém trhu - Bouc, Pavel
Situácia na českom kapitálovom trhu. Podstata a výhody využitia finančných derivátov. Typy finančných derivátov: forwardové kontrakty, futures kontrakty, opčné kontrakty, swapové kontrakty, warranty (opčné listy). Možnosti využitia finančných derivátov na českom trhu. Nevyhnutné predpoklady pre zavedenie termínových a opčných trhov v podmienkach ČR.